Bli medlem – det praktiska

Om du vill bli medlem i föreningen så skickar du helt enkelt ett mail med namn, adress och din e-mailadress till kassor@uppsalaspelmanslag.se. Betalar gör du enkelt via bankgiro eller swish; uppgifterna för det hittar du nederst på webbsidorna! Årsavgiften är f.n. 100:- . Så fort vi fått din anmälan och betalning får du inloggningsuppgifterna till medlemssidorna.

Vi har f.n. en spelgrupp som träffas varannan torsdag. Vi är redan så många att vi tyvärr har svårt att utöka gruppen just nu. I samband med ett ev. medlemskap kan vi dock om du så önskar även sätta upp dig på en väntelista för vår torsdagsgrupp. Enligt ovan har du som medlem i Föreningen Uppsala Spelmanslag full tillgång även till medlemssidorna som fordrar inloggning. Där kan du (t.ex. under en ev. väntetid till torsdagsgruppen) se den repertoar vi jobbar med, som inspelningar och oftast också med noter.

Som du kan läsa under fliken Om oss/Historik och info, är gruppen sprungen ur Spelstugan i Uppsala Missionskyrka (ny flik). Spelstugan träffas fortfarande i Missionskyrkans lokaler på S:t Olofsgatan, en lördag i månaden mellan kl. 13 – 15.15 och den är öppen för alla. Du är varmt välkommen att delta i spelstugan! Aktuella datum för spelstugan hittar du i vår hemsidas kalendarium.