Glöm inte bort…

… att komma med förslag till vår LOGGA! Se blogginlägg från 22 januari nedan!

Det du skickar in till mig, Elisabeth <eth.rosengren@telia.com>, behöver alls inte vara ”färdigt” utan kan mycket väl vara just ett kreativt förslag. Men tänk gärna pins, affisch, tröja, tygmärke, webbsida, …! Något som går att göra större men också litet… Du som har lust är förstås varmt välkommen att lämna flera alt. förslag.

Alla bidrag kommer att numreras och bara Elisabeth kommer att veta vem som skickat in vad. Och sen blir det omröstning och sen hittar vi hjälp att, tillsammans med vinnaren, utforma vår logga, så snygg, så snygg!

Jobba på och låt mig få ditt förslag till 3 april, d.v.s. senast direkt efter påskhelgen.

/Elisabeth (kassör)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *