Styrelsemöte 8/5

8 maj hade vi vårens sista styrelsemöte. Vi gick som vanligt igenom en del rutinpunkter (medlemskapsfrågor, ekonomi, studieförbund, webb, TG-planering, etc.) men vi diskuterade även den nya GDPR-lagstiftningen och vilka konsekvenser den får för oss som förening. GDPR börjar gälla 25 maj och resulterar bl.a. i att vi lägger ut tydligare info på vår webb om hur vi handskas med personuppgifter. Infon kommer ut på webben inom kort.

Planeringen inför hösten konkretiserades ytterligare och vi bestämde bl.a. att:

  • datum för höstens TG-träningar blir: 6/9, 20/9, 4/10, 18/10, 1/11, 15/11, 29/11 och 13/12 (tillfällena är redan nu bekräftade och inlagda i kalendariet).
  • 25/8 är sista datum för anmälan till fortsatt deltagande i höstens TG. Påminnelse och mer info om anmälan kommer strax innan.
  • vi ska spela på Folkmusikfesten på Disponentvillan i slutet av september. Om det blir i form av spel till dans och/eller som uppträdande bestäms senare.
  • med hjälp av Torbjörn utarbeta och finslipa en definitiv version av vår föreningslogga.
  • vi ska under hösten, utöver den vanliga träningen och speltillfällena, träna lite extra på några få (3-4) representativa repertoarlåtar och sedan spela in dessa med fullt spelmanslag; för att få några fritt tillgängliga “så här låter vi”-exempel till webbsidorna.
  • vi bjuder in familjen Sahlström/Larsson för låtutlärning och samspel en TG i slutet av hösten. De är pigga på att vara med och vi återkommer med detaljer även om detta vartefter vi vet mer.

Vidare är det troligt att vi på Oktoberstämman kommer att spela både i foajén och till dans under kvällen. Helt definitivt blir dock även detta först senare.

I övrigt gäller tidigare redovisad planering inför hösten.

Allmänt och så som vi tidigare tipsat om: Håll koll på kalendariet, sidan med nya låtar och bloggen så riskerar du inte att missa ev. uppdateringar, förtydliganden och ändringar!

/Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *