Info Österbybruk och Bingsjö

Tack för en fin spelning i Flottsund, jag vet att Gunnar och publiken var nöjda. Fint spel allihop. Här nedan, som utlovats info om Österby och Bingsjö.
Österbybruk: Vi spelar två gånger lördagen den 16/6.
Första gången kl. 14 (ca.) till sittande publik på Dannemora hembygdsgård (obs hembygdsgården ligger, trots namnet, i Österbybruk på gångavstånd från herrgården. Se karta på stämmans hemsida- länk nedan). Låtar: Fiolbacken, Dimman lättar, Gårdskär och (ev. om tid) ByssCalle 22. Samling till höger om scenvagn/publik) kl. 13.45.
Andra gången spelar vi till dans i stora salen på herrgården kl. 21.30. Samling kl. 21.15 på trappen utanför stora ingången. Låtar enligt listan på TG:s låtsida.
Bingsjö. Vi spelar onsdag natt 4/7 (natten till torsdag) kl. 01.00 i Dansladu (se karta och program på länken nedan). Samling 00.45 utanför Dansladu. Låtar som till dans i Österby. Jag kommer att komma sent- så inget av mig lett generalrep denna gång.
Väl mött till bägge stämmorna. Ingen är naturligtvis livegen men jag räknar med så många som möjligt. Mejla mig på jhglund@gmail.com om ni inte kan komma på endera aktiviteten.
Till sist. Undertecknad håller föredrag kl. 11.45 lördagen den 16/6 i stora salen herrgården, Österbybruk: Vad är en Österbyharpa? Kom gärna och lyssna. Ljud och bild utlovas.
Vi ses – Jacob

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *