Höstens första styrelsemöte

Vi i styrelsen möttes tisdag 28 augusti, för ett första planeringsmöte inför höstens aktiviteter. Vi gick igenom en hel del olika ärenden, varav de följande känns allra viktigast att informera om redan nu.

  • Vi har glädjen att välkomna två goda spelkamrater sedan länge, Karin Andersson och Marja Lindahl, hjärtligt välkomna till föreningen och till TG! Kul tycker vi!
  • Vi har idéer om hur vi ska börja använda vår fina logga. Vi kommer att be om återkoppling på dessa idéer från er medlemmar vid höstens första TG.
  • Vi har det angenäma ”problemet” att ha ett flertal spelningar på gång under hösten (se tidigare blogginlägg, TG -spellistor och kalendariet!). Till följd av detta kommer vi inte att kunna ta in speciellt många nya låtar eftersom vi kommer att främst behöva öva på låtarna till de resp. speltillfällena. Några nya låtar hoppas vi dock också hinna med.

Vi återkommer med mer info om allt som är på gång, vid första TG, torsdag 6 september. Väl mött då!

/Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *