Höstens första styrelsemöte

Höstens första styrelsemöte, 4 september, handlade huvudsakligen om planering och genomgång av höstens olika aktiviteter. Håll dig uppdaterad om allt som är på gång genom att kolla “de vanliga” sidorna i Redan medlem > Låtarkiv-menyn samt kalendariet! Av allra störst intresse att informera om i det sammanhanget är att vi på Oktoberstämman kommer att stå för entrémusik i foajén kl 12 – 12:40 (samling 11:30) men även spela till dans i sal D kl 23:15 – 24 (samling 22:45).

För dig som är med i Torsdagsgruppen så är avgiften för hösten som tidigare 125:- Sätt in på bankgiro eller swisha, numren finns längst ner på varje sida på hemsidan. Glöm inte ditt namn!

Här finns senaste (än så länge – 190905 – mycket preliminära) översiktsprogram för hela Oktoberstämman.

/Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *