Spelstuga i Missionskyrkan 29 februari

Hej kära medmusikanter,

Nu på lördag är det spelstuga i Missionskyrkan igen! Våren börjar märkas men vilket väder det blir på lördag kan ingen riktigt vara säker på men spelstuga blir det, det kan ni lita på. Öppen för alla spelsugna! Klockan 13 – 15:15 i musiksalen som vanligt.

Vårens övriga speldatum är 28/3, 18/4 och 16/5.

Den 1 april ansvarar spelstugan tillsammans med Margareta Ljungdahls Sångkör för ett musikprogram klockan 13:30. Temat blir ”Vårvindar friska” och jag tänkte att vi spelar en del av de låtar som vi spelade i Flottsund förra året (se även sidan TG – spellistor).
Leksands Brudmarsch
Lars Hökpers vals
Polskevarianter av Vårvindar friska från Malung och Leksand
Polska efter Eric Erson Näktergal

Men som vanligt är det fritt fram att föreslå bra låtar som vi spelar tillsammans.

Välkomna,

Gunnar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *