Vårens aktiviteter

Hoppas ni alla håller er friska!
Utan att föregå utlovat nytt besked efter påsk med anledning av coronakrisen så har vi skapat och fortsätter att skapa förutsättningar för att, om nödvändigt, fullfölja vårens samtliga aktiviteter via online-lösningar. Både TG och ”frispelen”, växelvisa torsdagar, fortlöper alltså på anpassade sätt! Mer info om båda kommer löpande på deras resp. webbsidor och i någon mån via mail, så håll koll på båda informationsvägarna! TG fortsätter närmast nu på torsdag 2/4, kl 19 på nätet – mer detaljer inom kort på webben och/eller i mail. Har du inte tidigare deltagit i frispelet (nästa tillfälle kommande torsdag 9/4, kl 12)  men vill ansluta, ta kontakt så ordnar vi även det!

Vårhälsningar,
Styrelsen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *