Vals från Enviken i San Diego, “Worldwide Play Music on the Porch Day 2020”

DROMIA plays Vals från Enviken on Worldwide Play Music on the Porch Day 2020. Sanna Rosengren on violin, Mark Williamsen on guitar, and Dan Ziagos on accordion. Percussionist, Mary Marshall, was taking the video.

Dromia plays for Play Music on the Porch Day, August 29, 2020

Dromia plays Vals från Enviken on worldwide Play Music on the Porch Day 2020. Sanna Rosengren on violin, Mark Williamsen on guitar, and Dan Ziagos on accordion. Percussionist, Mary Marshall, was taking the video.

Publicerat av Dromia (Balkan Folk Music) Lördag 5 september 2020

 

Sanna, min dotter, har bott så gott som hela sitt vuxna liv i USA, men nu kommer hon ”hem” till Sverige för att jobba på AstraZeneca i Göteborg. De senaste åren i San Diego har hon varit en av medlemmarna i DROMIA som mest spelar grekisk folkmusik. Men vid deras konsert under mottot ”Worldwide Play Music on the Porch Day 2020” spelade Dromia även Vals från Enviken, som jag lärde henne vid hennes besök här hemma för några år sedan! Klippet är från DROMIAs FaceBook-sida.

/Elisabeth

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *