Info från styrelsen

Hej spelvänner!

Igår hade vi styrelsemöte via Zoom och diskuterade bl.a. kommande årsmöte och övriga planerade aktiviteter under våren. Årsmötet kommer att hållas 25 mars, kl 18:30 på Zoom, och följs i vanlig ordning av TG-träning (likaså via Zoom). Mer info och detaljer om årsmötet kommer snart. Som ni säkert redan vet står vi ju i princip på “standby” för att möjligen kunna återuppta spel på Fyrisgården under våren. Tyvärr är nog risken överhängande att detta inte kommer att gå under våren. Vi har dock även hört oss för med Botan om utomhusspel, på motsvarande sätt som under sommaren och tidiga hösten. De är mycket positiva till att vi åter börjar spela utomhus där så snart våren gör sitt intåg. Mer detaljer även om det kommer “då det våras” på allvar…

/Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *