Frispel i Botan, m.m.

Nu drar vi äntligen igång med utomhusspelet i Botan i form av två extrainsatta “Frispel” (under spelstugeliknande former), de två närmast kommande torsdagarna. Se Kalendariet och Frispelssidan! Vidare så blir det lördag 19 juni möjlighet till “En annorlunda spelmanshelg i Österby”. Läs vidare om de anpassade formerna för detta här och här! F.o.m. början av juli blir det sedan, liksom i fjol, varje torsdag “Spontanspel i Botan” (även detta under spelstugeliknande former) för de som är hemma i stan och har lust att ses och spela tillsammans vid respektive tillfälle. Även dessa tillfällen är inlagda i Kalendariet.

Väl mött och en fin sommar med mycket spelnöje önskar,

Anna och Margareta samt Helen, Larsa och övriga USL-styrelsen 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *