Wiks Slott 17/9 – Anmälan!

Efter ett antal turer kring vår dag på Wiks Slott har detta nu landat i:
Torsdagsgruppens (TG´s) kick-off-träff är lördagen den 17/9, kl. 10-15.

Slottet kommer att vara stängt för allmänheten denna helg. Vi kommer att hämta nyckel till vår konferenslokal i en s.k. nyckelbox, och vi har fått löfte om en tillräckligt stor lokal för vårt ändamål. Vi har blivit erbjudna matlådor för lunchen. Kostnaden för detta står Spelmanslaget för.

Vi behöver därför veta om du kommer att vara med vid TG´s höst kick-off! Skicka ett mail till sekr. Elisabeth (eth.rosengren[at]telia.com) senast 11/9 eller anmäl ditt deltagande vid TG-träffen den 8/9.

Fortsatt information om dagen kommer i separat mail till de som anmält sig och på TG-sidorna på USL-webben.

/Styrelsen, Elisabeth

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *