Kommande TG & Frispel, samt Disastämman & Österbybruk

OBS! Det blir ett kort uppehåll i våra spelträffar nu, då Fyrisgården inte är bokad de närmaste två veckorna. Nästa TG är alltså 16/5 och nästa Frispel, tillika säsongsavslutning för frispelet, är veckan efter, den 23/5 (se kalendariet och respektive webbsidor för mer info).  Väl mött igen då! Låtlistan till Disaspelningen och spelet från scen i Österby är på gång och kommer snart på sidan med Spellistor, liksom förslag till danslåtar i Österbybruk. Vi har två TG-ar, 16/5 och 30/5, för bl.a. träning inför Disa, som är 1/6. Och ytterligare en TG 13/6, före Österbybrukslördagen 15/6.

/Styrelsen
PS. Inget besked ännu från Bingsjöstämman. DS.
PS´. 240429: Spellistor för Disa och Österby klara nu! DS´.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *